PORTRETE DUPA FOTOGRAFII

Portrete dupa fotografii la comanda. Picturi-tablouri.com,  va ofera sansa sa transpuneti orice fotografie portret intr-un tablou cu dimensiunile si gustul dumneavoastra. Practic, indiferent ca este vorba de o fotografie alb negru, sepia, Polaroid, sau pur si simplu o fotografie digitala de ultima generatie pictorul Marcel Mitea va transforma imaginea dumneavoastra intr-o veritabila opera de arta pictata in ulei pe panza. In functie de dimensiuni, stil si gradul de dificultate veti fi informat asupra termenului de livrare si pret.

portrete la comanda

portrete dupa fotografii

portret dupa fotografie

portrte dupa poze

1 Step 1
PRECOMANDA PORTRETE
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Intrebari utile pentru comanda

Ce calitate si dimensiuni trebuie sa aiba fotografiile trimise ?

Portrete dupa fotografii. Calitatea picturii depinde foarte mult de claritatea pozei pe care o trimite-ti spre pictare. In primul rand asigurati-va ca poza este foarte clara (are un focus bun) si nu este in ceata. De asemenea verificati sa nu existe umbre masive (sau parti foarte intunecate) pe fata personajului pe care il doriti pictat (de exemplu nu acceptam poze facute in noapte sau spatii foarte intunecate).

In al doilea rand va rugam sa trimite-ti poze care provin din aparate foto sau telefoane ce au o camera de cel putin 5 mega pixeli. Poza trebuie sa fie de minim 900 pixeli (latura cea mai mare). Cu cat mai mare, cu atat mai bine. Daca aparatul foto sau telefonul din care provine fotografia este de cel putin 5 mega pixeli, totul va fi ok.

In ultimul rand trebuie sa aveti in vedere ca acceptam poze de gen „portret”. Peronajul (subiectul din poza), nu trebuie sa fie la o foarte mare distanta pentru ca noi sa nu putem surprinde expresia fetei. Ideale sunt pozele de gen portret unde personajele sunt surprinse de la piept in sus.

Cat timp dureaza realizarea tabloului dupa fotografie ?

Realizarea portretului dupa fotografie poate dura intre 7 si 14 zile lucratoare.

Ma ajutati in alegerea dimensiunii potrivite pentru tablou ?

Bineinteles! Asadar un singur portret dupa fotografie poate avea dimensiunile 30×40 cm sau 50×40.cm. In cazul mai multor personaje dimensiunile pot fi 50×70 cm 80×60 cm sau mai mari.

Ce tehnici picturale folositi pentru tablourile la comanda ?

Toate tablourile de pe acest site sunt pictate manual in ulei pe panza folosind tehnici traditionale. Realizam portrete la comanda in tehnici consacrate.

Ce se intampla daca nu sunt multumit de calitatea lucrarii ?

Portrete la comanda achizitionate la distanta cu o firma de curierat se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea picturilor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In cazul in care picturile primite de la picturi-tablouri.com sunt in stare perfecta si conform descrierilor prezentate pe site atunci suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport implicate in returnarea comenzii.

Nu se accepta pentru returnare picturi care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Picturile la comanda care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. In urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate, clientul poate solicita returnarea contravalorii picturii.

Care sunt modalitatile de plata ? Se aplica regula acconto ?

Da. Comenzile speciale sunt personalizate si trebuie sa achitati jumatate din suma acconto. Daca platiti integral, transportul cu firma de curierat va fi gratuit.

Care sunt modalitatile de transport in Romania si strainatate ?

In Romania modalitatea de transport este curieratul rapid (24 de ore). Suntem pregatiti să expediem tablourile oriunde în strainatate, în cadrul Uniunii Europene, in Statele Unite sau in orice colt al lumii. Pentru mai multe informatii despre transport va rugam să ne contactati la telefon 072 147 417 sau folositi formularul de pe pagina Contact.

Portrete dupa fotografii sunt reprezentări artistice personalizate ale unei persoane, animale sau obiecte, create de artiști profesioniști sau amatori. Acestea pot fi realizate în diferite stiluri și tehnici, cum ar fi pictura în ulei, acuarela, pastel, creion sau chiar fotografie. Pentru a comanda portrete dupa fotografii, clienții trebuie să furnizeze o fotografie sau o imagine de referință pentru artist, precum și să discute detaliile și cerințele portretului. Costul și timpul necesar pentru a finaliza portretul depind de complexitatea și dimensiunea acestuia, precum și de nivelul de detaliere și tehnică utilizată. Portrete la comandă pot fi o modalitate minunată de a surprinde o persoană dragă sau un moment special într-un mod artistic și personalizat.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Portrete la Comanda
Total
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Payment methods

pro

Credit Card details

pro
Ultimul portret realizat
La comanda

Inchide
Top