Portrete la Comanda

Un Portret

Un singur portret pe panza
1000 Lei
 • 50 x 40 cm
 • Ulei pe panza
 • Livrare 7 zile
Popular

Doua Portrete

Doua portrete pe panza
1400 Lei
 • 80 x 60 cm
 • Ulei pe panza
 • Livrare 10 zile
Cuplu

Trei Portrete

Trei portrete pe panza
1600 Lei
 • 100 x 70 cm
 • Ulei pe panza
 • Livrare 14 zile
Familie
portrete pictate dupa poze
portrete dupa poza
portrete dupa poza
portrete dupa poza
Portrete dupa fotografii
Portrete in ulei
portrete pictate dupa poze
tablouri dupa poza
portrete la comanda
Portrete dupa fotografii
Portrete dupa fotografii
portrete la comanda
portrete pictate in ulei
portrete la comanda
1 Step 1
Pre-Comanda Portrete
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
INTREBARI UTILE PENTRU COMANDA

 • Calitatea picturii depinde foarte mult de claritatea pozei pe care o trimite-ti spre pictare. In primul rand asigurati-va ca poza este foarte clara (are un focus bun) si nu este in ceata. De asemenea verificati sa nu existe umbre masive (sau parti foarte intunecate) pe fata personajului pe care il doriti pictat (de exemplu nu acceptam poze facute in noapte sau spatii foarte intunecate). In al doilea rand va rugam sa trimite-ti poze care provin din aparate foto sau telefoane ce au o camera de cel putin 5 mega pixeli. Poza trebuie sa fie de minim 900 pixeli (latura cea mai mare). Cu cat mai mare, cu atat mai bine. Daca aparatul foto sau telefonul din care provine fotografia este de cel putin 5 mega pixeli, totul va fi ok. In ultimul rand trebuie sa aveti in vedere ca acceptam poze de gen „portret”. Peronajul (subiectul din poza), nu trebuie sa fie la o foarte mare distanta pentru ca noi sa nu putem surprinde expresia fetei. Ideale sunt pozele de gen portret unde personajele sunt surprinse de la piept in sus.

 • Realizarea portretului poate dura intre 7 si 14 zile lucratoare.

 • Bineinteles! Asadar un singur portret poate avea dimensiunile 30×40 cm sau 50×40.cm. In cazul mai multor personaje dimensiunile pot fi 50×70 cm 80×60 cm sau mai mari.

 • Toate tablourile de pe acest site sunt pictate manual in ulei pe panza folosind tehnici traditionale.

 • Picturile achizitionate la distanta cu o firma de curierat se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea picturilor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In cazul in care picturile primite de la picturi-tablouri.com sunt in stare perfecta si conform descrierilor prezentate pe site atunci suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport implicate in returnarea comenzii. Nu se accepta pentru returnare picturi care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Picturile care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. In urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate, clientul poate solicita returnarea contravalorii picturii.

 • Da. Comenzile speciale sunt personalizate si trebuie sa achitati jumatate din suma acconto. Daca platiti integral, transportul cu firma de curierat va fi gratuit.

 • In Romania modalitatea de transport este curieratul rapid (24 de ore). Suntem pregatiti să expediem tablourile oriunde în strainatate, în cadrul Uniunii Europene, in Statele Unite sau in orice colt al lumii. Pentru mai multe informatii despre transport va rugam să ne contactati la telefon 072 147 417 sau folositi formularul de pe pagina Contact.

PORTRETE DUPA POZE PICTATE IN ULEI PE PANZA

PORTRETE DUPA FOTOGRAFII LA COMANDA

Portrete dupa fotografii la comanda pe site-ul nostru. Picturi-Tablouri.com,  va ofera sansa sa transpuneti orice fotografie portret intr-un tablou cu dimensiunile si gustul dumneavoastra. Practic, indiferent ca este vorba de o fotografie alb negru, sepia, Polaroid, sau pur si simplu o fotografie digitala de ultima generatie pictorul Marcel Mitea va transforma imaginea dumneavoastra intr-o veritabila opera de arta pictata in ulei pe panza. In functie de dimensiuni, stil si gradul de dificultate al portretelor la comanda veti fi informat asupra termenului de livrare si pret.

Ultimul portret realizat